CRM-Series plug-in monitorer

Musikkmonitorer og handsfree øretelefoner for bruk i Elacin ClearSound hørselsvern

CRM sort med propperVi er stolte av å få introdusere en helt ny egenutviklet serie med plug-in øretelefoner spesiallaget til bruk i Elacin ClearSound formstøpte hørselsvern.

– Glemmer du bort proppene dine i arbeidsklærne når du har fri? Lagt dem igjen hjemme før ferien? Hvorfor ikke benytte dem til noe praktisk!
Med CRM plug-in monitorer gjør du enkelt og greit dine propper om til komfortable formstøpte øretelefoner med super lyd eller til in-ear bruk på scenen.
Ta ut støyfilterene og bruk proppene som øretelefoner istedet!

CRM-monitoreneCRM hvit handsfree kan også leveres i en utgave med en Bluetooth halsslynge om du ønsker settet trådløst!
Bluetooth slyngen leveres i sort farge. En meget enkel metode for å oppgradere dine hørselsvern til bruk for telefoni, Facetime, Skype og lytte til musikk på farten.

Nettbutikk Kjøp CRM plug-in monitorer i vår nettbutikk!

CRM-1 – den prisgunstigeCRM-1 med propp

CRM-3 – den musikalskeCRM-2 med propp

CRM-4 – Maksimal lydkvalitetCRM-4 transparent

 

Elacin ClearSoundClearSound er en serie med formstøpte hørselsvern som er mye brukt både i maskinparker, industribygg og offshore. De har spesielt utviklede akustiske filtere som stenger ute den farlige støyen og reduserer nivået samtidig som de slipper gjennom nødvendig tale og varselslyder som du trenger å høre. Du behøver derfor ikke ta av deg proppene for å kunne høre noen snakke til deg.

ClearSound propper leveres av Safesound.no i Stavanger