ERM-Series plug-in monitorer

– ERM-Series™ plug-in monitorer – få det beste ut av ER musikkproppene dine!

Vi har utviklet en serie med spesialtilpassede monitorer spesielt for bruk sammen med de velkjente ACS og ER-musikkproppene. Da ER-filterene i proppene er uttakbare kan du nå enkelt bytte dem med plug-in monitorer for musikklytting og scenemonitoring. Eier du ER-propper kan du nå enkelt gjøre dem om til fullverdige formstøpte øretelefoner!

ERM-monitorene kan også leveres i en utgave med Bluetooth halsslynge. En meget enkel metode for å oppgradere dine hørselsvern til bruk for telefon, Facetime, Skype og lytte til musikk på farten.

Du kan velge mellom flere modeller:

– ERM-1 – Den prisgunstige

– ERM-2 – Rimelig og fyldig bass

– ERM-3 – Kompakt og musikalsk

ERM-4 – Nyhet! Vår beste modell noensinne

– ERM-5 – Klassikeren

Nettbutikk <- Kjøp nå i nettbutikken

 

– Den ultimate løsningen for full fleksibilitet:

Til profesjonelt bruk kan ERM-systemet bygges opp med enkeltdeler. Du har separate propper, filtere og kan nå få monitorene oppbygget i enkeltdeler – høyre og venstre propp, – høyttaler og separat proffkabel. Går en del i stykker kan denne enkelt skiftes ut der og da. Bekymret for kabelbrudd på turneen? Med en reservekabel klar i gig-bagen er du sikret om uhellet skulle være ute. Den sikreste løsningen for profesjonelle musikere, lydteknikere og artister på turné.