ERM-Series plug-in monitorer

– ERM-Series™ plug-in monitorer – få det beste ut av ER musikkproppene dine!

Vi har utviklet en serie med spesialtilpassede monitorer spesielt for bruk sammen med de velkjente ACS og ER-musikkproppene. Da ER-filterene i proppene er uttakbare kan du nå enkelt bytte dem med plug-in monitorer for musikklytting og scenemonitoring. Eier du, eller tenker du å skaffe deg musikerpropper kan du nå enkelt gjøre dem om til fullverdige formstøpte øretelefoner!

ERM-monitorene kan også leveres i en utgave med en Premium kvalitets handsfree-kabel passende til Android eller iPhone telefoner. Leveres i sort eller hvit utgave. Tillegg 500,- for handsfree-funksjon.
En meget enkel metode for å oppgradere dine hørselsvern til bruk for telefoni, Facetime, Skype og lytte til musikk på farten.

Du kan velge mellom flere modeller:

– ERM-1 – Den prisgunstige

– ERM-2 – Rimelig og fyldig bass

– ERM-3 – Kompakt og musikalsk

ERM-4 – Nyhet! Vår beste modell noensinne

– ERM-5 – Klassikeren

Nettbutikk <- Kjøp nå i nettbutikken

 

– Den ultimate løsningen for full fleksibilitet:

Til profesjonelt bruk kan ERM-systemet bygges opp med enkeltdeler. Du har separate propper, filtere og kan nå få monitorene oppbygget i enkeltdeler – høyre og venstre propp, – høyttaler og separat proffkabel. Går en del i stykker kan denne enkelt skiftes ut der og da. Bekymret for kabelbrudd på turneen? Med en reservekabel klar i gig-bagen er du sikret om uhellet skulle være ute. Den sikreste løsningen for profesjonelle musikere, lydteknikere og artister på farten.

 ER Musikkpropper:

Elacin ER FlexComfortER-musikkpropper er et formstøpt hørselsvern som demper lineært så du kan høre lyden gjengitt naturlig samtidig så du beskytter ørene dine. Perfekt på konsert, på spillejobb, øvingslokalet og til plenklipping! Kan leveres med 9, 15 eller 25dB akustisk dempefilter avhengig av behov.