Hørselsvern med naturlig lyd


Nyhet:
ACS PRO formstøpte ørepropper er kanskje verden råeste ørepropper for musikk. Artister som David ACS ProGuetta, Red Hot Chilli Peppers, DJ Tiesto, Steven Aoki og Kean er bare noen få som har valgt ACS.

ACS PRO benytter et avansert filtersystem som er ledende på markedet. Støyfiltrene er spesielt utviklet for musikk og har markedets flateste dempning. Det betyr at du vil kunne høre hele lydbildet, musikk og alle detaljer, samtidig som ørene dine beskyttes.

Dempningen og lyden vil oppleves som naturlig, da støyfiltrene ikke benytter noen form for elektronikk og filtrerer den naturlige lyden du utsettes for.
ACS PRO blir formstøpt kun etter ditt øre i myk silikon og er en av markedets mest populære merkevarene på markedet innen formstøpte støypropper.

Filterene er utskiftbare og en kan dermed ha flere forskjellige filtere til ulike behov. Samtidig gjør det proppene meget universelle da en kan kombinere de med våre PRM plug-in monitorer og ha fiks ferdige formstøpte in-ear monitorer til en rimelig pris. Skift når du vil og så ofte du vil mellom passive hørselsvern og monitoring/øretelefoner!

  • Ett par ACS Pro-propper med valgfrie filtere inkludert (10, 15, 17, 20 eller 26dB) koster 1650,- inkl. mva
  • Ett par ekstra ACS Pro-filtere med valgfri dempningsverdi koster 390,- inkl. mva
  • Ett par ACS Pro-propper uten filtere (for bruk f.eks. med PRM-monitorer) koster kun 1290,- inkl. mva

Ta kontakt for bestilling

ER Musikerpropper er det klassiske hørselvernet for musikere og konsertgjengere som ønsker å beholde ER Musikerpropperen naturtro lydgjengivelse selv når en har behov for støydempning og beskyttelse av ørene. De unike ER-filterene demper lyden lineært og lar deg høre alt rundt deg klart og tydelig men alikevel redusert til et mindre skadelig nivå.

Proppene kan leveres med 3 forskjellige dempningsgrader: 9dB*, 15dB eller 25dB.

ER-filterene er utskiftbare og en kan dermed ha flere forskjellige filtere til ulike behov. Samtidig gjør det proppene meget universelle da en kan kombinere de med våre ERM plug-in monitorer og ha fiks ferdige formstøpte in-ear monitorer til en rimelig pris. Skift når du vil og så ofte du vil mellom passive hørselsvern og monitoring/øretelefoner!

  • Ett par ER-propper med valgfrie filtere inkludert (9, 15 eller 25dB) koster 1625,- inkl. mva
  • Ett par ekstra ER-filtere med valgfri dempningsverdi koster 390,- inkl. mva
  • Ett par ER-propper uten filtere (for bruk f.eks. med ERM-monitorer) koster kun 1250,- inkl. mva

Ta kontakt for bestilling

* ER 9dB filteret er ikke godkjent som et hørselsvern

guitar_decibel_chart