Hørselsvern med naturlig lyd


Nyhet:
ACS PRO formstøpte ørepropper er kanskje verden råeste ørepropper for musikk. Artister som David ACS ProGuetta, Red Hot Chilli Peppers, DJ Tiesto, Steven Aoki og Kean er bare noen få som har valgt ACS.

ACS PRO benytter et avansert filtersystem som er ledende på markedet. Støyfiltrene er spesielt utviklet for musikk og har markedets flateste dempning. Det betyr at du vil kunne høre hele lydbildet, musikk og alle detaljer, samtidig som ørene dine beskyttes.

Dempningen og lyden vil oppleves som naturlig, da støyfiltrene ikke benytter noen form for elektronikk og filtrerer den naturlige lyden du utsettes for.
ACS PRO blir formstøpt kun etter ditt øre i myk silikon og er en av markedets mest populære merkevarene på markedet innen formstøpte støypropper.

Filterene er utskiftbare og en kan dermed ha flere forskjellige filtere til ulike behov. Samtidig gjør det proppene meget universelle da en kan kombinere de med våre PRM plug-in monitorer og ha fiks ferdige formstøpte in-ear monitorer til en rimelig pris. Skift når du vil og så ofte du vil mellom passive hørselsvern og monitoring/øretelefoner!

guitar_decibel_chart