PRM-Series plug-in monitorer

Musikkmonitorer og handsfree øretelefoner for bruk i ACS Pro hørselsvern!

Vi er stolte av å få introdusere en helt ny egenutviklet serie med plug-in øretelefoner spesiallaget til bruk i ACS sine formstøpte PRO hørselsvern!

– Glemmer du bort proppene dine i arbeidsklærne når du har fri? Lagt dem igjen hjemme før ferien? Hvorfor ikke benytte dem til noe praktisk!
Med PRM plug-in monitorer gjør du enkelt og greit dine propper om til komfortable formstøpte øretelefoner med super lyd eller til trådløse handsfree-propper for din favorittmobil.
Ta ut støyfilterene og bruk proppene som øretelefoner istedet!

PRM-monitorene kan også leveres i en utgave med en Bluetooth halsslynge om du ønsker settet trådløst!
Bluetooth leveres i sort farge. En meget enkel metode for å oppgradere dine hørselsvern til bruk for telefoni, Facetime, Skype og lytte til musikk på farten.

Nettbutikk Kjøp PRM plug-in monitorer i vår nettbutikk!

PRM-1 – den prisgunstigeCRM-1 med propp

PRM-3 – den musikalskeCRM-2 med propp

PRM-4 – Maksimal lydkvalitetCRM-4 transparent

ACS Pro er en populær serie med formstøpte hørselsvern som er mye brukt både av musikere, konsertgjengere, i maskinparker, industribygg og offshore. De har spesielt utviklede akustiske filtere som stenger ute den farlige støyen og reduserer nivået samtidig som de slipper gjennom nødvendig tale og varselslyder som du trenger å høre. Du behøver derfor ikke ta av deg proppene for å kunne høre noen snakke til deg.