Radiokommunikasjon for piloter

Vi har i samarbeid med yrkespiloter og bakkemannskap utviklet tre løsninger for spesialtilpassede øremonitorer til bruk for radiokommunikasjon. De formstøpte CEP-kit’ene er av minst mulig størrelse for å hindre at de bygger utforbi øret og kommer i konflikt med hjelm eller øreklokker. Vi leverer alle versjonene med spesialtilpasset SMB-plugg. Andre plugger/typer og kabellengder kan også leveres på bestilling.

 

ERM-1 SMB vist med ER-propper

Plug-in SMB er den rimeligste løsningen. Fordelen med disse er at de kan settes inn i eksisterende formstøpte hørselsvern. Vi leverer modeller som passer både ER musikerpropper, ACS Pro hørselsvern og Elacin ClearSound hørselsvern – alle disse proppene kan benyttes alene som hørselsvern når radiokommunikasjon ikke behøves, og konverteres enkelt til CEP-kit med hjelp av våre plug-in monitorer. Pris 1400,- eks. mva.

 

 

 SA-11 SMB er den CEP-løsningen som gir deg best støydemping. Det er en helstøpt kanalstørrelse monitor som er fyllt med silikonmateriale internt for å gi maksimal undertrykking av omgivelsesstøy. Leveres med høykvalitets tvunnet kabel og SMB-plugg. Kompakte og komfortable propper som passer inn under flyhjelmer og øreklokker.
Disse koster 3192,- eks. mva.

 

Kanal_CLR NYHET: SA-11 SMB Hybrid er et kombinert CEP-kit som gir både direktelytting fra radiokommunikasjonen rett i øret samt et akustisk filter plassert i parallell med høyttaleren, noe som lar deg høre hva som skjer rundt deg samtidig med at du benytter kommunikasjonsdelen. Det er en fullstørrelse CEP-propp som dekker hele øret. Denne versjonen kan også leveres med avtakbar kabel for enkel bytte/service ute i felten – Pris: Med fast kabel: 3640,- eks. mva. Med avtakbar kabel: 3880,- eks. mva.
Leveres som standard med SMB-plugg.
Last ned brosjyre:
M-Fidelity Radiokommunikasjon brosjyre 2015 (pdf)

 

guitar_decibel_chart