CEP – Radiokommunikasjon for piloter

Vi har i samarbeid med yrkespiloter og bakkemannskap utviklet tre løsninger for spesialtilpassede øremonitorer til bruk for radiokommunikasjon. De formstøpte CEP-kit’ene er av minst mulig størrelse for å hindre at de bygger utforbi øret og kommer i konflikt med hjelm eller øreklokker. Vi leverer alle versjonene med gullbelagt vinklet SMB hun-plugg som standard. Andre plugger/typer og kabellengder kan også leveres på bestilling.

 

Komplette CEP-kit i akryl med silikonfyllte skall

SA-11 Acrylic er den CEP-løsningen som gir deg best støydemping. Det er en helstøpt kanalstørrelse monitor med harde akryl propper som er fyllt med silikonmateriale internt for å gi maksimal undertrykking av omgivelsesstøy. Leveres med høykvalitets tvunnet kabel og gullbelagt vinklet SMB hun-plugg. Kompakte og komfortable propper som passer inn under flyhjelmer og øreklokker.
Disse koster 3520,- eks. mva.

 

Myke CEP-kit i utsøkt silikon – maksimal komfort for piloter og bakkemannskap

Nyhet: SA-11 Silikon
For maksimal komfort til lange dager kan vi tilby CEP-kit i myk silikon. Proppene former seg etter ørene når du snakker og gir etter ved kjevebevegelser, noe som sørger for at du ikke blir så lett trøtt og øm av å bruke proppene dag etter dag. Dette er helstøpte kommunikasjonspropper i kanalstørrelse som blokkerer omgivelsesstøy og lar deg samtidig høre radiosambandet klart og tydelig. Leveres med høykvalitets tvunnet kabel og gullbelagt vinklet SMB hun-plugg. Kompakte og komfortable propper som passer inn under flyhjelmer og øreklokker.
Disse koster 3960,- eks. mva.

 

Kanal_CLRSA-11 Hybrid er et kombinert CEP-kit som gir både direktelytting fra radiokommunikasjonen rett i øret samt et akustisk filter plassert i parallell med høyttaleren, noe som lar deg høre hva som skjer rundt deg samtidig med at du benytter kommunikasjonsdelen. Det er en fullstørrelse CEP-propp i akrylmateriale som dekker hele øret. Denne versjonen kan også leveres med avtakbar kabel for enkel bytte/service ute i felten – Pris: Med fast kabel: 4200,- eks. mva. Med avtakbar kabel: 4500,- eks. mva.
Leveres som standard med gullbelagt vinklet SMB hun-plugg.

 

ERM-1 SMB vist med ER-propper

Plug-in SMB er den rimeligste løsningen. Fordelen med disse er at de kan settes inn i eksisterende formstøpte hørselsvern – en enkel og rask løsning for å kunne gjøre om et par formstøpte hørselsvern til et midlertidig CEP. Vi leverer modeller som passer både ER musikerpropper, ACS Pro hørselsvern og Elacin ClearSound hørselsvern – alle disse proppene kan benyttes alene som hørselsvern når radiokommunikasjon ikke behøves, og konverteres enkelt til CEP-kit med hjelp av våre plug-in monitorer. Pris 1400,- eks. mva.

 

Last ned brosjyre:
M-Fidelity Radiokommunikasjon brosjyre 2015 (pdf)

 

guitar_decibel_chart